Unjuk a pimpelést - autót építünk !

Lotus Super 7-re hasonlító autónak látszó tárgyat szeretnénk létrehozni egy bontószökevény fordból, lemezből és zártszelvényből. Eközben igyekszünk minnél jobban szórakozni, tapasztalni és hasonló elvetemültekkel haverkodni.

Mottó

"Mindenki legyen átkozott, aki az itthon épített autók forgalomba helyezésével packázik" Karotta

Címkék

autó (1) autóépítés (2) bontás (3) cad (2) dohc (2) donor (3) futómű (14) helix (3) karbi (2) kardán (1) lotus (1) motor (3) pimp (1) replika (1) s7 (2) skype (1) super seven (4) számítástechnika (1) tech (1) váz (11)

Rendszámos (!) Seven a látómezőnkben

2007.08.15. 19:38 macracanta

Egy szép zöld Seven tünt fel ma Százhalombattán. Az Erőmű felől hatolt be, ekkor sassantotta meg az Öcsém, aztán néhány órával késöbb hazafele menet kocsival éppen szembe találkoztunk. Utána eredtem, de sajna a forgalom miatt nem tudtam utólérni, hogy leszorítsam és fárasztó kérdésekkel elvegyem a kedvét a további sevenes csapatásoktól... G-vel kezdődő rendszáma volt, szóval kb. a Helixes '97 tájéki lehet az autó. Aztán a érdi körforgalom csokornál túl sokan jöttek be közénk, így felhagytam az üldözéssel. Pajti, ha újra Battán jársz ugorj be a garázsunkhoz, ahol egy "márkatárs" készül. Eztán mindíg csőre töltött fényképezővel fogok járni, már csak azért is mert szépen összeállt a hátulja és nincs róla fotó. Beszereltük a féltengelyeket, miegymást. Telók visszakéredzkedtek a tulajdonosukhoz, így átfúrt csődarabokkal helyettesítettünk őket. Első-felső lengőkarhoz készítettünk egy csővet, amiben az M20-as (sűrű) belső menet figyel. Ez tartja a felső gömbcsuklót. Sablont fabrikáltunk a hegesztéshez, de mérési problémák miatt már 2* vágtuk szét... Nagyon remélem, hogy az ünnepi post már a kész első futóról szólhat.

Szólj hozzá!

Címkék: helix super seven

A bejegyzés trackback címe:

https://locost.blog.hu/api/trackback/id/tr74140901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása