Unjuk a pimpelést - autót építünk !

Lotus Super 7-re hasonlító autónak látszó tárgyat szeretnénk létrehozni egy bontószökevény fordból, lemezből és zártszelvényből. Eközben igyekszünk minnél jobban szórakozni, tapasztalni és hasonló elvetemültekkel haverkodni.

Mottó

"Mindenki legyen átkozott, aki az itthon épített autók forgalomba helyezésével packázik" Karotta

Címkék

autó (1) autóépítés (2) bontás (3) cad (2) dohc (2) donor (3) futómű (14) helix (3) karbi (2) kardán (1) lotus (1) motor (3) pimp (1) replika (1) s7 (2) skype (1) super seven (4) számítástechnika (1) tech (1) váz (11)

Az első levezetett méterek

2008.05.06. 11:06 macracanta

Hohóóóó, túlvagyunk az első csapatáson !!! A hosszú hétvége elött képesek voltunk vezethető állapotba hozni a gépezetet, így - ugyan emberi erővel - sikerült "kiautózni" a benne rejtő lehetőségeket...

 

A képen látható az összes darabja a kormány szerkezetnek, tehát összesen 3 db egyedi alkatrész szükséges. Már valamikor a nyáron kilegóztam, hogyan fér el a kormányrúd a kipufftól és a pedáloktól, most nagyon jó érzés volt összeállítani és látni, hogy minden szépen passzol egymáshoz.

A kormányt meglepően könnyű tekerni álló helyzetben is, gondolom köszönhetően a csekély súlynak is. Ennek az az ára, hogy meglehetősen sokat kell rajta tekerni, faltól-falig 5 fordulat. Külön öröm, hogy a belső íven levő kerék jobban befordul, mint a külső. Ez elég fontos a jó kanyarodáshoz. Mondjuk ez tőlünk függetlenül lett ilyen. És nem magától értetődő, mert a locost.hu-s srácok is fennakadtak ezen.

 

 sajnos a képszerkesztőn megint bekapcsolva maradt a grayscale gomb...

 És az első video is elkészült. Ez már ugye mozgó tárgyakra utal. (pl kalapács...)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://locost.blog.hu/api/trackback/id/tr27456269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szatyi 2008.05.08. 08:42:54

Némmá! Gurul! Akkor ez egy kocsi!

Gratulálok! Mikor lesz motorindítás? Fék kell még hozzá, ha jóll látom. Meg biztos villany is.
süti beállítások módosítása