Unjuk a pimpelést - autót építünk !

Lotus Super 7-re hasonlító autónak látszó tárgyat szeretnénk létrehozni egy bontószökevény fordból, lemezből és zártszelvényből. Eközben igyekszünk minnél jobban szórakozni, tapasztalni és hasonló elvetemültekkel haverkodni.

Mottó

"Mindenki legyen átkozott, aki az itthon épített autók forgalomba helyezésével packázik" Karotta

Címkék

autó (1) autóépítés (2) bontás (3) cad (2) dohc (2) donor (3) futómű (14) helix (3) karbi (2) kardán (1) lotus (1) motor (3) pimp (1) replika (1) s7 (2) skype (1) super seven (4) számítástechnika (1) tech (1) váz (11)

Első futómű #3

2007.08.01. 20:57 macracanta

A hétfői dedion felett aratott győzelem újra meghozta a munkakedvünket. A készrehegesztés hiánya miatt inkább belekezdtünk az első futóműbe. Sok tanakodás után úgy döntöttünk, hogy az első alsó lengőkarunk 420mm lesz a 340 helyett. Hozzávetőleges mérések alapján úgy tűnik, hogy az első nyomtáv így is 20 cm-rel kisebb, mint a hátsó.

OSB-re készítettünk egy hegesztő sablont, (amit persze sikerült párszor felgyújtani :)). Aztán sok flexelés, igazgatás után valami lengőkarnak látszó tárgy került ki a kezünk alól.

Mivel a lengőkarok szimmetrikusak, a másik oldal már sétagalopp lesz. Észre sem vettük és 2 óra alatt komoly lépést tettünk a guruló váz felé. NNYYIááááááááá !! A készrehegesztés után megy bele a szilentblokk, aztán brekivel fel a vázra !!!

Egy kis ízelítő, hogy fog kinézni a vázon a cucc:

Sajnos FU vázelem útban van ahhoz, hogy a két szemen átvezetett menetes szárral pozicionáljuk az egészet a felhegesztéshez...

Lefekvés elötti olvasmánynak figyelmetekbe ajánlok egy egyetemi jegyzetet a kormányzásról.

Szólj hozzá!

Címkék: futómű

A bejegyzés trackback címe:

https://locost.blog.hu/api/trackback/id/tr87130320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása